Iedereen heeft talent om gezond en slank te zijn!

Het Leef & Eet programma is geen dieet 

Het leert je op een evenwichtige gezonde manier te eten met de juiste balans tussen de nodige voedingselementen (eiwitten, vetten en koolhydraten) en de juiste voedselcombinaties.  

Het Leef & Eet programma voorziet het lichaam van alle nodige bouwstoffen om optimaal te kunnen functioneren want de juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang. Het zorgt namelijk voor een optimale balans in het zuur-base evenwicht, het werkt hormonaal regulerend, het zorgt voor een gezonde darmflora, voor een stabiele balans van de bloedsuikerspiegel en een sterk immuunsysteem.  

Het Leef & Eet programma is een ontgiftingsproces waarbij je de afvalstoffen in je lichaam gaat afvoeren. Dit gebeurt op vlak van de darmen, de bloedvaten en vetopslag.

Dat kan interessant zijn voor iemand die wil afslanken of voor iemand die gezondheidsklachten heeft. Denk daarbij aan hoofdpijn, vermoeidheid, hoge bloeddruk, cholesterol, energie gebrek, darmklachten, fybromyalgie, CVS, maagklachten, gewrichtsklachten...

Leef & Eet maakt een goede combinatie tussen eiwitten, vetten en koolhydraten waardoor er een optimaal verbrandingsproces ontstaat.

Dat proces zorgt ervoor dat we onze afvalstoffen afvoeren en dat we de bloedsuikerspiegel in balans houden. Want door een sterke stijging van de bloedsuikerspiegel ga je namelijk vet opslaan en krijg je daarnaast ook honger, net dan grijp je naar de verkeerde voeding en dat willen we vermijden.

Het Leef & Eet programma herstelt je stofwisseling en dat is zo belangrijk om nadien stabiliteit te kunnen opbouwen.

Tijdens het ganse traject gaan we de ontgifting ondersteunen door enkele belangrijke voedingsstoffen toe te voegen zodat je lichaam niets te kort komt. Alleen zo kan een gereinigd lichaam gezond en slank zijn en het ook blijven!

De eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet gaat blijven

Persoonlijke begeleiding

Tijdens een eerste intakegesprek wordt er geluisterd naar je klachten en behoeften. Op deze afspraak wordt er ook een 'Total bodyscan' genomen. 
Daarbij worden je gewicht, je vetmassa, spiermassa, botmassa, de vetvrije massa, het visceraal vet (rond de organen), de metabolische leeftijd, en het BMI gemeten.               
Zo wordt er een persoonlijk motivatieplan opgemaakt om je doel te bereiken.

Tijdens het programma krijg je een dagelijkse begeleiding via mail aan de hand van een lijst die je invult.
Zo krijg je niet alleen de juiste informatie van je consulent maar ook de nodige motivatie en zo sta je er niet alleen voor. Want samen staan we sterk!

Iedere maand is er een vervolgafspraak waarbij je ziet hoe je waarden positief evolueren aan de hand van een nieuwe body scan. Je zal zien dat niet alleen je gewicht afneemt, maar dat je lichaam er ook gezonder op wordt! 

Gaan we samen op weg? 
Maak dan vandaag nog een afspraak!